Qui és Jordi Vàzquez?

Experiència professional

Sóc diplomat en fisioterapia per la E.U Gimbernat el 1992. Durant 10 anys he treballat en fisioterapia en els camps de la traumatologia, la reumatologia l’esport.

Un curs a la Universitat Ramon Llull sobre tractament de les disfuncions temporomandibulars al 2001 va ser el detonant per a descobrir tot un món encara desconegut al nostre país, i amb la plena voluntat i decisió d’iniciar tractaments des de fa temp implantats a Europa, vaig decidir fer una estada a París la primavera-estiu de 2001 amb la senyora Marie Yvonne Fournier, professora del esmentat curs i considerada una de les especialistes pionera mundial en ATM i tractaments d’ortodòncia. L’estada la realitzo a la seva consulta i al Hospital Paris VII. A partir d’aquest moment vaig anar traslladant la meva activitat al tractament de la disfunció craniomandibular.

La tardor de 2002 vaig tornar a París i vaig fer una estància amb la professora Marie Yvonne Fournier i amb la professora Anne Marie Chevalier de l’Hospital Saint Michel, especialitzada en trastorns orofacials (de boca i cara). A partir d’aquell any començo a dedicar-me en exclusiva al tractament dels trastorns de boca i cara a la meva consulta privada i a diferents unitats de cirurgia maxilofacial. Durant aquests anys he tractat centenars de pacients amb un resultat del 86% de casos amb resolució positiva.

Per altra banda, he seguit formant-me en cursos sobre la especialitat, cursos de fisioterapia cervicofacial de l’E.U Gimbernat (2004), Fisioterapia de l’ATM (Madrid 2003), etc. Així mateix, també he començat a formar fisioterapeutas i odontòlegs catalans per a que puguin tractar millor aquestes disfuncions.

jordiv2